Marković: Brza igra šansa protiv Brskova

Marković: Brza igra šansa protiv Brskova

Zbog EHF sedmice ovog vikenda nema utakmica u SBbet Prvoj ligi, ali igra naš klub – Budućnost će u odgođenom meču 13. kola igrati sa Brskovom od 16 sati i 30 minuta.

Taj meč je prvobitno trebalo da se igra 25. februara, ali je odgođen zbog virusa gripa koji je zahvatio tim Draška Mrvaljevića.

„Plavi” su prethodnih dana odlično trenirali, odigrali i kontrolne mečeve sa Lovćenom i kadetskom reprezentacijom, pa vjeruju da mogu do prve pobjede u drugom dijelu sezone.

– Svakako da smo odradili dobru sedmicu. Odigrali smo nekoliko prijateljskih utakmica, izgledamo bolje nego prije i mislim da je vrijeme da uzmemo prve bodove u drugom dijelu sezone – rekao je Milovan Marković.

Pivot našeg tima smatra da adut Budućnost može da bude brzina.

– Brskovo je iskusna ekipa, ali igramo kod kuće, dobro smo se pripremili i vjerujem u pobjedu. Tražićemo priliku u brzoj igri, naši bekovi su brži od njihovih i to moramo da iskoristimo. Brskovo ima krupne, malo sporije igrače, zato mislim da je ključ u brzoj tranziciji.

Mrvaljevićev tim se namučio sa povredama tokom zimske pauze, a onda je većina igrača imala temperaturu. Sada je sve to prošlost.

– Bilo je dosta problema sa povredama i gripom, ali smo se polako vraćali. Sada smo kompletni, situacija se mnogo poboljšala. Kroz posljednje dvije prijateljske utakmice smo vidjeli da možemo da igramo bolje nego do sada, nadam se da ćemo to danas i potvrditi – rekao je Marković.