Stižu mlade snage: Đurković i Radoičić naši novi igrači

Stižu mlade snage: Đurković i Radoičić naši novi igrači

Otkada je prošlog ljeta u klub stigla nova uprava, a sa njom i stručni štab, Draško Mrvaljević uporno ponavlja da je cilj Budućnosti da pruža šansu igračima koji su budućnost crnogorskog rukometa.

Legendarni kapiten “lavova” je ove sezone pružio šansu mnogim mladim igračima, ali se pravi “bum” očekuje u sljedećoj takmičarskoj godini.

O tome govore i prva dva pojačanja – ugovore sa našim klubom su potpisali Cetinjani – pivot Nikola Đurković (21) i desni bek Petar Radoičić (17).

Đurković, čiji je brat Darko član Budućnosti, igrao je u Perperu, Lovćenu, Danilovgradu i Dubrovniku, a malo je nedostajalo da i zimus pojača “plave”.

Radoičić je godinama bio nezamjenljivi starter u pionirskoj ekipi Lovćena, sa kojom je osvojio nekoliko šampionskih titula, a ove sezone je u Kadetskoj ligi osvojio 2. mjesto.

Šampion je Mornar zbog bolje međusobne gol-razlike, mada je naš novi bek sa 12 golova umalo donio Cetinjanima preokret u trci za pehar.

Osim njih dvojice, agilna uprava, na čelu sa generalnim sekretarom Filipom Vujoševićem, u narednih nekoliko dana bi trebalo da angažuje još nekoliko mladih igrača.