Mrvaljević: Da pružimo što jači otpor i izvučemo nešto korisno

Mrvaljević: Da pružimo što jači otpor i izvučemo nešto korisno

Poslije pauze zbog bolesti nekoliko igrača, Budućnost se vraća obavezama u SBbet Prvoj ligi.

Tim Draška Mrvaljevića gostovaće aktuelnom šampionu i timu koji će sa Lovćenom odlučivati o tituli, Budvanskoj rivijeri.

Naša ekipa već dva mjeseca ima puno problema sa povredama i bolestima igrača, a u četvrtak je sezona završena za jednog od lidera, Nemanju Barca, koji je na treningu polomio nogu.

I njegova zamjena na desnom krilu, mladi Mojaš Nikolić, pod znakom je pitanja.

– Probaćemo da pružimo što jači otpor i izvučemo nešto korisno iz današnjeg meča. Imamo dosta problema u drugom dijelu sezone, a nastupamo sa dosta mladom ekipom. Sada se povrijedio i Barac, a Mojaš Nikolić je pod znakom pitanja, jer je sinoć na treningu loše doskočio. Nadam se, ipak, da ćemo izvući pozitivnih stvari iz ove utakmice – rekao je Mrvaljević.

Budvani su do sada izgubili samo jedan meč i jasno je da su, uz Lovćen, najbolji u šampionatu.

– Budva je veliki favorit, ali ako nam se ukaže prilika da izvučemo nešto korisno, i rezultatski i iskustveno, da se ekipa diže, naravno da ćemo je iskoristiti. Igraćemo takmičarski od početka meča. Zanima me i kako ćemo da se snađemo protiv njihovih starijih, iskusnih bekova, kako ćemo pokriti njihovu igra jedan na jedan, dva na dva i ukrštanja. To je veoma dobra ekipa za ovu ligu, koja igra smireno, taktički veoma dobro, a na nama je veliki zadatak kako da joj odgovorimo sa novom odbranom koju smo spremali – kazao je Mrvaljević.

Utakmica počinje u 14.30 časova, dva sata ranije je i duel kadetskih ekipa.