Mrvaljević: Naravno da imamo šansu i tražićemo je u Bijelom Polju

Mrvaljević: Naravno da imamo šansu i tražićemo je u Bijelom Polju

Do kraja SBbet Prve lige, naši rukometaši će odigrati još četiri meča.

Prvi je sjutra u 19 časova protiv Jedinstva u Bijelom Polju, gdje neće igrati Petar Cerović, Pero Pravilović i Nemanja Jovanović.

– Cerović je odlučio da se više ne bavi rukometom, Pravilović više ne želi da bude dio ekipe, a ranije je papire uzeo i Dejan Lipovina. Na ovoj utakmici zbog privatnih obaveza neće biti Nemanje Jovanovića, koji će u dogovoru sa mnom preskočiti ovaj meč – kaže Draško Mrvaljević.

Jedinstvo je posljednje na tabeli, jedine dvije pobjede je upisalo još krajem oktobra i sredinom novembra, a na prvoj utakmici u Podgorici je bilo 36:21 za „plave”.

To je bio prvi od 11 vezanih poraza Bjelopoljaca, nekadašnji kapiten Crne Gore vjeruje da će se taj niz nastaviti.

– Naravno da imamo šansu i tražićemo je u Bijelom Polju. Nijednu utakmicu, osim sa tri najbolje ekipe, nismo lako gubili, svaka je bila neizvjesna do 58. minuta. I protiv trećeplasiranog Rudara smo prošle sedmice do 50. i nekog minuta bili u igri, ali smo izgubili. To ništa ne znači za ovu utakmicu, jer je najgori osjećaj kad protiv favorita odigraš dobro, a izgubiš.

Mrvaljević ima mnogo muka, jer je odranije povrijeđen i Nemanja Barac. Odlascima Cerovića i Pravilovića, kao i odsustvom Jovanovića, manjak je na bekovskim pozicijama, ali šef stručnog štaba vjeruje u osvajanje dva boda.

– U meč ulazimo kao neki favoriti, ali pored svih problema sa kojima se susrećemo ne možemo da imamo tu ulogu. Rezultati nisu toliko bitni, važno je da smo na dobrom putu da napravimo osnovu za sljedeću sezonu. Nakon povrede Barca, Todor Bulatović je dobio šansu i pokazuje određeni kvalitet, ali znam da može puno bolje. Važno je da se pojavio, a vratili smo i Đurkovića poslije povrede prednjeg ukrštenog ligamenta, tu je i Nišavić… To su mladi igrači koji mogu da igraju u bilo kojoj crnogorskoj ekipi, važno je da smo u procesu napretka i da pravimo bazu za iduću sezonu – zaključio je Mrvaljević.