Mrvaljević: U ovom sastavu ni protiv koga nijesmo favoriti

Mrvaljević: U ovom sastavu ni protiv koga nijesmo favoriti

Drugi dio sezone bi mogao da se okarakteriše rečenicom „problem problem stiže”.

Draško Mrvaljević je tokom zimskih priprema imao puno problema sa povredama igrača, neki su bili i bolesni, neki i otišli, zbog čega još nema pobjede, a već je prošlo pet utakmica. Uzgred, sezona je završena za Nemanju Barca, koji je prije dvije sedmice polomio nogu.

– U ovom sastavu u kakvom smo, i to bez nekoliko iskusnijih igrača. za nas je svaki protivnik u drugom dijelu sezone izazov. U svaku utakmicu ako ne uđemo, ne sa 100, nego sa 250 odsto, u situaciji smo da je izgubimo. Upravo se to i dešavalo u poljednjim kolima – kazao je Mrvaljević.

Priliku da osvoje bodove naša ekipa imaće u ponedjeljak protiv Sutjeske. Mrvaljević je oprezan.

– U prvom dijelu sezone igrači su bilo zdravi i odigrali smo odlično. Izgubili smo od tri favorita, a ostale utakmice smo odigrali kako je trebalo. Svi u Podgoricu dolaze sa idejom i maksimalno motivisani da nas dobiju, a mi malo plaćamo danak neiskustva. Ali, dobro. To je process, koraci u kojima će neko da se snađe, a neke neće.

Mladim igračima će ove utakmice služiti za sticanje iskustva.

– Ovo su situacije koje se prolaze i kojih će biti u budućnosti. Trebalo bi, naravno, iz svega ovoga da izvlačimo makismum i da probamo da dobijamo utakmice. Ponavljam, u ovom sastavu nijesmo ni protiv koga favoriti i ne možemo to da kažemo. Momci to moraju da shvate. Sve radimo i pokušavamo da se konsolidujemo, da ozdravimo prije svega. A to je proces koji ne može da ide preko noći. Za određene povrede je potrebno vremena. Ali, i to će se brzo riješiti – jasan je Mrvaljević.