Povrede i virusi komplikuju rad, ali sve je to sastavni dio sporta

Povrede i virusi komplikuju rad, ali sve je to sastavni dio sporta

Povrede komplikuju rad, a virusi su desetkovali našu ekipu koja nije odigrala meč 13. kola sa ekipom iz Mojkovca. Situacija je od danas malo bolja, naši momci krenuli su u pripreme za ono što ih očekuje u domaćem šampionatu.

– Situacija je za sve komplikovana. Vraćaju se neki igrači iz povreda, pa iz povreda dolaze virusi… Sve se to skupi i dosta remeti rad. Ali, dobro, i to je proces, kao i porazi u koje smo ušli. Sve je to sastavni dio sporta. Nije to ništa što nijesmo očekivali, ali nadam se da će se svi što prije oporaviti i da ćemo konačno zajedno da krenemo da pravimo novu atmosferu – kazao je trener Draško Mrvaljević.

Naša ekipa u drugi dio sezone ušla je sa nekoliko novih igrača.

– Mislim da smo napravili pozitivne stvari kada smo angažovali mlade igrače koji će sigurno dobiti šansu. Naravno, i njima je potrebno da se upoznaju sa timom, sistemom i treninzima. Međutim, sve ove stvari negativne koje nam se dešavaju usporavaju po malo razvoj i napredovanje. Ali, imamo strpljenja, radimo svakodnevno i potrudićemo se da to bude kako treba. Nadam se da ćemo iz ove polusezone izvući dosta pozitivnih stvari. Trudićemo se da pobjeđujemo što više i svima da bude teško sa nama.

U nedjelju naš tim očekuje duel sa Budvanima.

– Očekuje nas težak meč. Vidjećemo sa koliko ćemo pozitivnih stvari izaći iz meča sa ekipom koja se bori za titulu – istakao je Mrvaljević.