Šansa za prve bodove u 2023. godini

Šansa za prve bodove u 2023. godini

Nastavak sezone mogao bi našoj ekipi da donese prvo slavlje u 2023, veoma važno nakon eliminacije iz četvrtfinala Kupa Crne Gore.

Draško Mrvaljević sa igračima probaće da dođe do sedmog trijumfa u Prvoj SBbet ligi i da se odmakne petoplasiranim Beranama 1949 na tri boda…

– Ne očekujem laku utakmicu. Na svakom gostovanju morali smo dobro da se pomučimo za bodove. Imamo i određenih problema. Pejović zbog temperature nije trenirao nekoliko dana, Božović je nespreman za takmičarski ritam, što je otežavajuća okolnost za gostovanje u Baru. Šofranac je povrijeđen, osjetio je bol u listu lijeve noge, tako da ni na njega ne možemo da računamo. Sve ove stvari ekipu znaju da izbace iz takta, ali probaćemo, naravno, da sa Mornarom 7 odigramo kvalitetan meč – kazao je trener Mrvaljević.

Ovo je šansa za mlade igrače da se nametnu…

– Jeste dobra prilika za našu mladost. Prilika i za Vujovića malo da se stabilizuje, ipak pola godine nije branio u bivšem klubu. Vidi se nesigurnost i neisksuvo, biće potrebno vremena da sve legne. Kao i kompletnoj ekipi kako bi došla do igre kakva je bila u novembru i decembru.

Budućnost će gledati u svoje dvorište.

– Uvijek kažem, u ovim okolnostima, sa manjim iskustvom, ne razmišljamo puno o rivalima. Igrači moraju da budu usresređeni na sebe i da ne gube fokus sa onoga što mogu. I da se ne opterećujemo drugim stvarima. Držimo se sebe, onoga što radimo na treninzima. Smatram da momci komotnije mogu da se osjećaju ako rade ono što najboje znaju. U takvoj smo fazi i igrači su u takvom razvojnom procesu – jasan je Mrvaljević.